Access Bars

Kaipaatko helppoutta ja vapautta elämääsi ja kehoosi? Bars on nopea, tehokas ja vaivatta opittava tekniikka joka tyhjentää aivojesi kovalevyn ja vapauttaa myös kehostasi sinne lukitsemiasi muistoja, uskomuksia ja pelkoja. Asiat, jotka rajoittavat sinua tai aiheuttavat sairautta ja kipua kehossasi, poistuvat suoraan alitajunnasta ilman että sinun täytyy pohtia tai käsitellä niitä sen kummemmin. Tuloksena uskomaton rentouden ja vapauden tunne jota on vaikea kuvata – se täytyy kokea!

Bars+run$2C+crap+gone$21Käytännössä Bars-hoidon aikana pidellään kevyesti 32 pistettä pään alueella. Pisteet korreloivat eri elämänalueisiin, esimerkiksi luovuudella, rahalla, kontrollilla ja seksuaalisuudella on omat pisteensä jotka vapauttavat juuri näihin asioihin liittyvää roinaa. Bars-hoito on myös erittäin miellyttävä ja rentouttava kokemus. Kaiken lisäksi Bars-hoitojen tekeminen on hauskaa ja energisoivaa myös tekijälle!

Bars-tekniikka on helppo oppia yhden päivän kurssilla. Käytyäsi kurssin olet lisensoitu tekemään hoitoja muille. Bars on oiva lisä myös mihin tahansa hoitorepertuaariin. Voit myös hoitaa Bars-tekniikalla itseäsi. Miten asiat voisivatkaan olla paremmin?!

Bars-kurssin käytyäsi voit myös ottaa osaa vaihtoiltoihin, joita järjestetään aina silloin tällöin Helsingissä. Vaihtoiltaan voit tulla antamaan ja vastaanottamaan Access-hoitoja pientä osallistumismaksua vastaan. Olet myös tervetullut järjestämään iltoja.

Kurssimaksu on 300 € (ALV 24%) sama ympäri maailman ja sisältää suomenkielisen käsikirjan, pääkartat, kevyttä välipalaa, kurssidiplomin ja johdatuksen Access Consciousness -metodiin. Kurssin aikana annat ja vastaanotat Bars-hoidon kahdesti.

Lisätietoja Access Barseista (englanniksi):
http://access-consciousness-blog.com/2011/02/frequently-asked-questions-about-the-bars/
https://youtu.be/X2HWH9fG_40
https://www.youtube.com/watch?v=uk9KTJL_SZc
https://www.youtube.com/watch?v=p2axqedXMnw
https://www.youtube.com/watch?v=p63qDTXNIag

 

”Kiitokset voimaannuttavasta sunnuntaipäivästä. Sain upeita työkaluja kohti uudistunutta, mielensä keventänyttä Minua. Ajoin Barsit heti maanantai-iltana miehelleni ja VAU! [—] …heräsin seuraavana yönä kello kolme ja minulla oli niin upea ja täysin rentoutunut leijuvan vapaa olo, että olisi tehnyt mieli alkaa nauraa ääneen. Aivan uudenlainen ihana tuntemus minussa!”

– Riitta J., kurssilainen syyskuulta 2016

Katso seuraavat kurssit Ajankohtaista-sivulta! 

Tervetuloa!