Access Consciousness™

accesslogo_s3.jpgOletko sinä yksi niistä ihmisistä, jotka ovat aina tienneet, että on olemassa jotain muutakin kuin tämä todellisuus? Vaikka kukaan ympärilläsi ei tunnu uskovan siihen? Tai onko sinusta ehkä joskus tuntunut, että olet aina vähän liikaa, tai vääränlainen, väärässä paikassa ja väärien ihmisten kanssa? Ja onko tämä kokemus saanut henkesi salpautumaan ja koko olemuksesi kutistumaan kasaan? Mitä jos ratkaisu kaikkeen tähän onkin päättää alkaa olla ENEMMÄN – enemmän kaikkea, enemmän sinä?

Access kokoelma työkaluja, joiden avulla voit alkaa poistaa itsellesi antamia rajoitteita. Työkalut ovat erilaisia kehollisia ja sanallisia menetelmiä sekä tietoa. Niiden avulla voit alkaa vapauttaa henkistä ja kehollista kapasiteettiasi, jolloin vanhat kaavat eivät enää määrittele käytöstäsi ja myös kehosi alkaa parantaa itse itseään.

Mitä jos paras tapa muuttaa maailma on tulla omaksi itsekseen? Mitä jos ilo ja nauru ovat ne asiat joita planeettamme eniten kaipaa? Mitä jos karsimalla pois elämämme varrella sisäistämiämme ja usein tärkeänä pitämiämme oppeja ja uskomuksia voimme tuoda maailmaamme mahdollisuuksia, joista emme vielä edes osaa haaveilla? Mitä jos mikään ei ole rajana, mitä jos kaikki, mitä olemme pitäneet mahdottomana on vain oman mielemme luoma rajoitus?

Access Consciousness™ -metodin kehittämisen aloitti 90-luvulla Kaliforniassa mies nimeltä Gary Douglas. Myöhemmin mukaan liittyi kiropraktikko Dain Heer . Gary ja Dain työskentelevät tätä nykyä yhdessä, kehittävät Accessia ja kiertävät ympäri maailmaa pitäen kursseja.

Lisätietoja Accessista: