Energetic Facelift

Katsooko peilistäsi väsyneet kasvot? Onko kehossasi muitakin kohtia jotka kaipaisivat kipeästi kohotusta? Miten on mielialasi laita? Access Energetic Facelift on uskomaton kehoprosessi joka kääntää ikääntymisen vaikutukset kasvoissa ja muualla vartalossa ja nostattaa myös mielen. Toistettuna vähintään 20 kertaa vaikutukset ovat asiakkaiden kokemusten jälkeen olleet pysyviä.

Energetic Faceliftista on paljon ennen ja jälkeen -kuvia. Alla oleva on minun suosikkini. Vaikkei ehkä niin raflaava, kuvapari näyttää minusta erinomaisesti eron vain yhden hoitokerran jälkeen. Olemus, ilme ja samalla kasvot ovat selkeästi keventyneet ja silmissä on loistetta. Miten asiat voisivatkaan olla enää paremmin?

Voit oppia tekemään tämän täysin luonnonmukaisen kasvojenkohotuksen yhden päivän mittaisella kurssilla. Kurssin jälkeen olet lisensoitu tekemään hoitoja muille. Kurssimaksu on 210 € (ALV 24%)  ja sisältää käsikirjan (englanninkielinen – käymme kurssilla kaikki kohdat läpi suomeksi), pääkartat, kevyttä välipalaa, kurssidiplomin ja johdatuksen Access Consciousness -metodiin. Kurssin aikana annat ja vastaanotat Energetic Facelift -hoidon kahdesti. Mikä kaikki onkaan mahdollista? Tervetuloa!