Johanna

Tutustuin Access Consciousness™ -metodiin kohta kuusi vuotta sitten Ruotsissa osallistuessani No Mind -festivaaliin. Dain Heer, joka kehittää Accessia yhdessä Gary Douglasin kanssa, piti viikon mittaisen festivaalin aikana useita työpajoja. Osallistuin niistä yhteen ja lähdin pois kesken workshopin koska Dain oli mielestäni ärsyttävä enkä saanut koko hommasta minkäänlaista otetta.

Jokin kuitenkin kutsui minua takaisin, palasin Dainin tilaisuuksiin ja lopulta oivalsin hänen avullaan jotain kiinnostavaa. Olin koko ikäni yrittänyt sopeutua maailmaan siinä oikein onnistumatta. Mitä jos vika ei ollutkaan minussa vaan tässä todellisuudessa? Mitä jos kehittämäni sopeutumiskeinot olivatkin itse asiassa se, mikä aiheutti hankaluuksia? Mitä jos on olemassa toisenlainen, helppo tapa olla? Ja Accessin työkalut nopea ja tehokas keino päästä sinne?

Olen viime vuosina osallistunut  mm. Shannon O’Haran, Kacie Crispin, Glenna Ricen ja tietenkin Dain Heerin ja Gary Douglasin kursseille eri puolilla Eurooppaa ja koko maailmaa. Kiitos Accessin, elämäni on laajentunut eksponentiaalisesti ja minulle avautuu koko ajan laajempi käsitys siitä, mikä on mahdollista. En hermostu enää juuri mistään ja minulle tapahtuu jatkuvasti uskomattomia juttuja. Ja sillon tällöin edelleenkin tapahtuvista notkahduksista pääsen ylös paljon entistä nopsemmin – kiitos Accessin työkalujen. Pääasiassa teen pitkälti mitä huvittaa ja tiedän asioiden menevän parhaalla mahdollisella tavalla.  Miten asiat voisivatkaan enää olla paremmin?!

Tällä hetkellä fasilitoin Access Bars™, Energetic Facelift ja Access Body™ -kursseja ja jatkan Accessiin tutustumista ja sen työkalujen käyttämistä. Acccess on oudoin, kummallisin ja tehokkain menetelmä johon olen törmännyt. Haluatko oikeasti muuttaa jotain? Ihan oikeasti? Tule mukaan leikkimään!