MTVSS

MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System) on yksi tehokkaimmista ja suosituimmista Access Consciousness -kehohoidoista. Se on monikäyttöinen, kehoja ravitseva hoito joka voi aikaansaada dramaattisia muutoksia. Tunnen henkilökohtaisesti naisen, josta tuli täysin toimintakykyinen MS-taudista huolimatta juuri MTVSS-hoidon avulla.

MTVSS on itse asiassa yhdistelmä lukuisista eri energioista. Sitä voi käyttää melkein mihin tahansa kehon häiriötilaan, joten se on varma valinta tilanteessa kuin tilanteessa. MTVSS purkaa esteitä, jotka estävät kehojamme paranemasta ja saavuttamasta sitä mitä ne voisivat olla. MTVSS:ää on käytetty tehokkaana hoitona mm. erilaisiin syöpiin, nivelrikkoon ja vammoihin (ks. lisää englanniksi Access-blogista). Sitä voi käyttää harjoittelun tukena liikunnassa, immuunijärjestelmän häiriötiloihin tai yleisesti lisäämään rentoutuneisuutta ja hyvää oloa.

MTVSS on helppo oppia ja mitä enemmän teet tai vastaanotat tätä hoitoa, sitä voimakkaammaksi vaikutus kasvaa.

“MTVSS unlocks the blueprint that’s been forced upon your body. Doing it 20-30 times allows your body to show up as it was designed to, not as other’s points of view and implants have forced it to show up.”
– Gary Douglas

Opit MTVSS-tekniinkan 4-tunnin kurssilla jonka aikana teet ja vastaanotat hoidon kertaalleen. Kurssihinta sisältää suomenkieliset ohjeet, kurssidiplomin ja kevyttä välipalaa. Kurssin jälkeen olet lisensoitu tekemään hoitoja muille. Voit myös osallistua Access Body -vaihtoiltoihin, joita järjestetään aina silloin tällöin Helsingissä. Tervetuloa!

Katso seuraavat kurssit Ajankohtaista-sivulta!